lindholmen.se

Look & feel för webbplatsens projektsidor

När man gör om sin logotype och grafiska profil följer en process att uppdatera och förnya det visuella materialet. Det kan vara allt ifrån visitkort till skyltar, banderoller till webb och sociala medier. Det tar olika lång tid beroende på hur omfattande verksamheten är och vad man väljer för tidsprofil.

 

UPPDRAGET:

Att uppdatera allt visuellt material däribland alla programmens egna undersidor på lindholmen.se. I denna stora komplexa webbplattform har varje program sin egen webbplats. Dessa skulle få sin egen look & feel och samtidigt kännas intakt med huvudsidan och följa den grafiska profilen för Lindholmen Science Park.

 

WEBDESIGN

GRAFISK FORMGIVNINIG

LINDHOLMEN SCIENCE PARK

Lindholmen Science Park är förutom ett dynamiskt och kreativt område även en arena för samverkan utan geografiska gränser. Inom arenan drivs flera av Sveriges främsta utvecklingsprojekt, med fokus på morgondagens mobilitet för människor och gods. Med utgångspunkt från samhällsutmaningar och ett gemensamt behov av ny kunskap accelereras möjligheterna till nya lösningar, vilket långsiktigt skapar ökad tillväxt och innovationskraft för Sverige.

Besök linholmen.se